Bondi Beach Public School

Campbell Parade , Bondi Beach, NSW 2026

Note/special instructions

• •	
EUREKA TIMETABLE – BONDI PUBLIC SCHOOL	
9.00 – 9.10am	Registration and Introduction
9.10 - 10.15am	AM workshop commences (1hr,5mins)
10.15 – 10.35 am	RECESS BREAK (20mins)
10.35am – 11.45pm	AM workshop continues (1hr,10mins)
11.45 – 12.30 pm	LUNCH BREAK (45mins)
12.30 – 1.45pm	PM workshop commences (1hr,15mins)
1.45 – 2.00 pm	SHORT BREAK (15mins)
2.00 – 2.50pm	PM workshop continues (50mins)
2.55 – 3.00pm	End of day/pick up
	 Bondi PS students will return to class at 2.55pm for their regular afternoon dismissal.
	NOTE: Upper Years students will make their own way back to classrooms.
	Lower Years students will return to classrooms with a Bondi PS staff
	member.
	 Visiting students will be picked up at 3.00pm from the same area as morning registration/drop-off.