St Clair Public School

4 Timesweep Dr , St Clair, NSW 2759

Note/special instructions

G.A.T.E.WAYS EUREKA TIMETABLE – ST CLAIR PUBLIC SCHOOL	
9.10 – 9.20am	REGISTRATION AND INTRODUCTION/WELCOME
	 St Clair PS students will move from their classrooms to the
	Registration area for sign in (St Clair staff member can sign students in).
	 All visiting parents will follow the G.A.T.E.WAYS signage and move
	directly to the Registration area for sign in.
9.20 – 10.25am	AM workshop commences (1hr,5mins)
10.25 – 10.45 am	RECESS BREAK (20mins)
10.45am – 11.55pm	AM workshop continues (1hr,10mins)
11.55 – 12.40 pm	LUNCH BREAK (45mins)
12.40 – 1.55pm	PM workshop commences (1hr,15mins)
1.55 – 2.10 pm	SHORT BREAK (15mins)
2.10 – 2.50pm	PM workshop continues (40mins)
2.50 – 3.00pm	END OF DAY/PICK-UP:
	 St Clair students will return to their classrooms at 2.55pm for their
	regular afternoon dismissal.
	 Visiting students will be picked up at 3.00pm from the same area as
	morning registration/drop-off.