G.A.T.E.WAYS EUREKA TIMETABLE – WAKEHURST PUBLIC SCHOOL	
9.00 – 9.15AM	REGISTRATION AND INTRODUCTION/WELCOME
9.15– 10.35AM	AM WORKSHOP BEGINS (1hr,20mins)
10.35 – 10.55AM	RECESS BREAK (20mins)
10.55 – 12.05PM	AM WORKSHOP CONTINUES (1hr,10mins)
12.05-12.50PM	LUNCH BREAK (45mins)
12.50- 2.05PM	PM WORKSHOP STARTS (1hr,15mins)
2.05 – 2.20PM	SHORT BREAK (15mins)
2.20 – 3.10PM	PM WORKSHOP CONTINUES (50mins)
3.10PM	END OF DAY PICK-UP/DISMISSAL:
	3.10PM: Marrickville PS students return to class for regular
	dismissal.
	3.15PM: Visiting students are picked up at the same area as
	morning Registration.

BELL TIMES

START: 9.15am RECESS: 11.00 – 11.40am LUNCH: 1.00– 1.50pm DISMISSAL: 3.15pm